Rólunk

2006-os megalakulásunk óta a vállalati kommunikációtól kezdve a személyes PR-en át a kulturális és társadalmi célú rendezvények teljes körű szervezéséig a a PR és kommunikáció minden területén tevékenykedve nyújtunk szolgáltatásokat ügyfeleinknek. Igényeik felmérését követően ötletekkel, kreatív anyagokkal, vagy átfogó koncepcióval kínálunk megoldásokat felvetett kérdéseikre.

Néhány kiemelt munkánk:

 • évek óta mi szervezzük a Múzeumok Éjszakája rendezvény teljes körű kommunikációs kampányát,
 • brandépítő és épületnyitó sajtókommunikációs kampányt szerveztünk a Nemzeti Táncszínháznak,
 • 10 állomásos Színezd át! road-show keretében a roma nemzetiség iránti érzékenyítő kampányt szerveztünk gyerekek és szülők számára a Somnakaj mousical országos turnéjával együtt,
 • pozitív imázst és online brandet építettünk az Országos Sportegészségügyi Intézetnek,
 • útjára indítottuk az uniós támogatással megvalósult Nemzetiségi-Roma Módszertani, Oktatási és Kulturális Központot (NeRok), mely Pécs mellett 3 baranyai településen javítja a tanulási és képzési és kulturális lehetőségeket,
 • valamint brandépítő kommunikációs kampány segítségével országos ismertségűvé tettük az évenként ismétlődő Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozatot.

Média- és kampánytervezési szolgáltatásaink magukban foglalják az offline és online hirdetési, valamint PR kampányokat, a médiavásárlást, kreatív rendezvények kitalálását, illetve megvalósítását, hírértékűvé formált tartalmak eljuttatását a médiának, igényes, tartalmas kiadványok készítését, valamint egy rádió és TV szpotok, riport- illetve kisfilmek készítését, amelyek a külső kommunikáció hatékonyságát növelik. Krízishelyzetben személyre szabott válságkommunikációs tervvel segítjük ügyfeleinket, a szervezeten belüli információ átadását pedig hatékony és célzott belső kommunikációs eszközökkel támogatjuk.

Mit üzen a nevünk?

Preport (pre, mint elő, és port, mint kikötő), vagyis előkészítjük a sikert és egy jól kitalált kommunikációs stratégiával hozzásegítjük megrendelőinket, hogy révbe, vagyis kikötőbe érhessenek.

Széles szakmai háttér

Hatfős belső stábunk mellé az elmúlt évek során egy olyan együttműködő partneri hálózatot alakítottunk ki, akik bevonásával az általunk elvárt maximális teljesítményt tudjuk nyújtani ügyfeleink számára. Így két profi televíziós- és videós stábbal, három professzionális fotóriporterrel, két facebook-guruval, két fantasztikusan kreatív grafikussal és három egyenként 20-20 év szakmai tapasztalattal rendelkező senior kommunikációs tanácsadóval dolgozunk együtt.

Mit nyújtunk ügyfeleinknek?

 • Figyelmesen meghallgatjuk, és megértjük megrendelőink igényeit.
 • Szaktudásunk legjavát mozgósítva megtaláljuk a legjobb megoldásokat.
 • Mindig az ügyfeleink céljait képviseljük.
 • Rugalmasak és megbízhatóak vagyunk.
 • Minden körülmények között az értékteremtésre törekszünk.
 • Ahogy ars poeticánk mondja: „Nem a múlt tapasztalásaiból, hanem a jövő új lehetőségeiből építkezünk”, azaz nem elégszünk meg a hagyományos megoldásokkal, hanem alternatív, új utakat keresünk feladataink minél sikeresebb és hatékonyabb megvalósítása érdekében.

PReport. Nem kérdés. Válassz!