Amikor a legjobb helyen landol egy nyeremény

A Múzeumok Éjszakája egyik facebook-játékán elektromos kisautózást lehetett nyerni, saját sofőrrel. Nyertesünk nagylelkűen felajánlotta a lehetőséget egy Williams szindrómás kisfiúnak és anyukájának. A szép gesztusnál csak az okozott nagyobb örömet, amikor Ági beszámolt az utazásról és a kisfia boldogságáról.

„Szeretném még egyszer megköszönni ezt a nagy élményt Lacának, fantasztikus volt, hangosan kacagott egy-egy zötykölődésnél, mosoly, kacagás  kísérte az egész utazásunkat a kisautón. Örülök, hogy olyan értékrenddel bíró emberekkel találkoztunk, mint Ti. Már a telefonban lenyűgözött kedvességetek, gyermekközpontúságotok! Nagyon köszönjük és hálásak vagyunk!!! Laca és Dóri

„Szeretném még egyszer megköszönni ezt a nagy élményt Lacának, fantasztikus volt, hangosan kacagott egy-egy zötykölődésnél, mosoly, kacagás  kísérte az egész utazásunkat a kisautón.”

Az igazi férfi nem fut semmiért, az igazi férfi vár, míg a nő odaér 🙂

A NeRok projektzáró nyílt napján a Group’n Swinggel avattuk fel az új hangstúdiót Pécsett. A zenekar nemcsak remek koncertet adott a Kultúrkaraván mozgó színpadon, de a projektben kissé megfáradt szervezőket is jobb kedvre hangolták. Képeink a nap végi stúdiófotózáson készültek. :))))

Házi zenészünk – Oláh Gergő

A Színzed át országos turnéján, Kecskeméten, Gergő a kávézás mellé is „húzta a talpalávalót”.